Alkalmaink

Istentisztelet vasárnap, 9.30

Bibliaóra kéthetente csütörtök, 18.00

Gyülekezeti alkalmaink helyszíne gyülekezeti termünk a Városház tér 2. szám alatt. Minden hónap utolsó csütörtökén házi csoportokat tartunk, amikor nem a gyülekezeti termünkben találkozunk. Alkalmainkra minden érdeklődőt szeretettel várunk! Kövess minket Facebookon!


Ami az alkalmainkon történni szokott

Ami az alkalmainkon történni szokott, az követi Jézus első tanítványai példáját: "Ezek pedig kitartóan részt vettek az apostoli tanításban, a közösségben, a kenyér megtörésében és az imádkozásban" (ApCsel 2:42).

Rendszeresen foglalkozunk azzal, hogy megismerjük és alkalmazzuk is az életünkben a Biblia tanításait (Mt 7:24-27). Az egymással való közösség lehetőséget ad egymás mélyebb megismerésére, és az első keresztényekhez hasonlóan mi is szolgálni tudunk egymás felé különböző képességeinkkel (1Pt 4:10). A "kenyér megtörése", vagyis az úrvacsora által arra emlékszünk, hogy mit tett értünk Jézus (Jn 3:16). Az imádkozás során pedig hálát adunk Istennek, és elmondjuk neki kéréseinket. Hitünk szerint az istentisztelet akkor tölti be a funkcióját, ha közben Istent jobban megismerjük, és elmélyül az iránta való értékelésünk (Jn 17:3).

Ha felkeltettük az érdeklődésed, reméljük, hogy ellátogatsz hozzánk! Jobb oldalon találod meg alkalmaink idejét és helyszínét.